Shirts

Sorteer op
Button Shirt Stripes aubergine
Button Shirt Stripes aubergine
Nieuw
€ 69,95

1 product

Bekijk hier al onze leuke dames blouses met print in vintage en retro stijl. Tante Betsy's vintage blouses zijn altijd vrolijk. Shop snel zo'n kleurrijke blouse!

Vintage blouses dames

Tante Betsy houdt van kleuren en patronen. Hier is veel inspiratie voor te vinden in de vintage stijl. Een retro blouse met bloemetjesprint of grafische print is daarom altijd wel in de collectie terug te vinden. De bloemenprint, grafisch of organisch, is een all-time favourite. Elk seizoen stelt Tante weer unieke designs voor mooie en kleurrijke dames blouses samen. Combineer de vintage blouses met een flared pants en je bent helemaal into retro. Maar ook op een spijkerbroek of classy rok staat een vintage blouse super leuk.

Vrouwelijke dames blouse met print

Een bloesje geeft je een elegante uitstraling. Met een leuke blouse met print geef je je eigen vrolijke twist aan je outfit. Je kunt op veel manieren variëren hoe je je blouse draagt. Blouses zijn in ieder geval super vrouwelijk. De Tante Betsy bloesjes vallen dan ook goed op maat. Als je je eigen maat bestelt sluit het dus mooi aan. Als je liever een ruimer vallende blouse wilt kun je een maatje groter bestellen. Deze kun je lekker los dragen of stop alleen het voorpand in je broek of rok voor een speelse look. Stop je een aansluitende blouse helemaal in je broek of rok dan creëer je een wat strakkere en zakelijke look.

Mix & match je outfit met een kleurrijke blouse

De witte blouse is een tijdloos item. Maar zeg nou eerlijk, van een leuke kleur wordt je toch veel vrolijker? Met één kleurrijke blouse kun je ook veel verschillende outfits samenstellen. Bij deze blouses passen Tantes rokjes in precies dezelfde vrolijke print perfect. Maar ook op een gewone spijkerbroek staat een kleurrijke dames blouse met print hartstikke leuk. Met deze vintage blouses is het dus heel makkelijk om elke keer jouw favoriete, en kleurrijke, outfit of the day samen te stellen.