Mouwloze jurken

Sorteer op arrow-narrow-down
Dress Cross Papyrus Purple
Dress Cross Papyrus Purple
Nieuw
€ 109,95
Dress Cross Papyrus Blue
Dress Cross Papyrus Blue
Nieuw
€ 109,95

Ben je op zoek naar mouwloze jurken voor de warme zomer die eraan zit te komen? Wij kunnen al niet meer wachten tot we lekker met een jurk zonder mouwen van de zon kunnen gaan genieten. Koop jouw mouwloze zomerjurk bij Tante Betsy!

Mouwloze jurk

Jurkjes zonder mouwen zijn ideaal voor de zomer. Ze zijn lekker luchtig en dus ben je helemaal summer proof. Ook in de tussenseizoenen zijn deze jurken heel goed te dragen. Je kunt ze leuk combineren met een vest of een blazer wanneer het buiten toch wat kouder is. Daarentegen heb je het jurkje ook zo uit wanneer het te warm is en je in je bikini op het strand wilt gaan liggen.

Jurk zonder mouwen voor iedere gelegenheid

We horen het jezelf al afvragen: wanneer kun je een jurk zonder mouwen nu dragen? Sommige vrouwen dragen deze jurken alleen in het midden van de zomer vanwege de hitte. Dat is zeker lekker, want de jurkjes zijn lekker luchtig en zo krijg je het niet te benauwd. Maar ook als partydress zijn deze jurkjes super sexy. Ze zijn erg vrouwelijk en heel leuk om te dragen op het strand. Staat er binnenkort een bruiloft op de planning? Ook dan komt een jurk zonder mouw goed van pas. Welke vrouw wil er nou niet sexy en vrouwelijk uitzien op een bruiloft. Als je maar niet beter gekleed bent dan de bruid. Genoeg plekken en redenen dus om een mooie jurk zonder mouwen te dragen.

Mouwloze zomerjurk kopen

Heb je je keuze gemaakt en weet je welke jurk het beste bij jou past? De mouwloze zomerjurken uit onze collectie die je bij ons op de website ziet, hebben we op voorraad. Ze zijn ideaal om te combineren voor de verschillende weersomstandigheden in Nederland en leuk om mee te nemen op vakantie. Bestel jouw jurk dus direct in onze webshop.