Over ons

De missie van Tante Betsy

Tante Betsy houdt van kleuren en patronen, mix en match, van folklore tot retro, van liefdevol tot eigenzinnig, vrouwelijk en natuurlijk plezier. Dit alles is verkrijgbaar in de maten S (maat 36) tot en met 3XL (maat 50/52).

Ons verhaal

Designer Alisa Sprikkelman startte het merk Tante Betsy in 2006. Al haar ideeën komen samen in haar kledingstukken. De kleren van Tante Betsy stralen opgewektheid uit; haar motto is 'Happiness in a Dress'.

Onze aanpak

Tante Betsy heeft meerdere collecties per jaar, niet alleen een zomer-, herfst- en wintercollectie, maar ook een 'tussencollectie', die elkaar snel opvolgen. Als een jurk uitverkocht is, is de kans klein dat exact dezelfde jurk terugkomt. Soms komt een soortgelijke jurk terug, maar dan met een iets ander patroon of kant. Voor de collectie van Betsy geldt het volgende: 'weg is weg'. De kleding van Tante Betsy valt iets groter dan reguliere maten. Als je twijfelt, kun je beter een maat kleiner kiezen dan de maat die je normaal draagt.

Onze filosofie 

Elk Tante Betsy-product is zorgvuldig ontworpen en Tante Betsy gebruikt alleen hoogwaardige materialen. De jurken van Tante Betsy worden geproduceerd in verschillende ateliers in Azië en Europa, zonder kinderarbeid, oneerlijke of onveilige werkomstandigheden voor de medewerkers die in deze ateliers werken. We hechten veel belang aan de verwerking.

Quote van Alisa van Tante Betsy