Shirts

Sorteer op arrow-narrow-down
Sweater velvet Rose Branch Choco
Sweater velvet Rose Branch Choco
Sale!
-/- 50%
€ 44,95 € 89,95

Dames T-shirts met print

Goede dames T-shirts zijn een must voor elke vrouw. Een aantal mooie kleurrijke tops zijn onmisbaar in je garderobe. Van bijna alle kleurrijke prints die de Tante Betsy jurken hebben zijn er daarom ook fijne dames T-shirts met print. Een top met print is heerlijk om te combineren op een bijpassend Tante Betsy rokje met precies dezelfde print als je shirt, of dezelfde print maar dan in een andere kleur. Maar ook al draag je een simpele spijkerbroek, met een Tante Betsy T-shirt met print straalt je outfit helemaal. En als het te fris is voor blote armen zijn de tops ook lekker te combineren met een cardigan of sporty vest. Alle kleuren kun je mooi mixen en matchen.

Kleurrijke tops voor elk seizoen

Kleurrijke tops zijn altijd een goede toevoeging voor je garderobe. Door het dragen van kleurrijke shirts, eventueel met print, kun je je persoonlijke stijl en mood goed uiten. Kleurrijke shirts voor dames zijn erg veelzijdig en vrolijke kleuren hebben een positieve invloed op je stemming. Kleuren zijn vaak vooral populair in het voorjaar en de zomer. Maar bij Tante Betsy vergeten we ze zeker ook niet in de winter om de boel even lekker op te fleuren.

Prints op dames T-shirts slim toepassen

Met een toffe print kun je, naast de kleur, je outfit nog verder opfleuren. Een print of patroon maakt je shirt net iets interessanter dan een effen dames T-shirt. Met een print komt er meer textuur en diepte in je outfit. Bijkomend voordeel van een dames T-shirt met print is dat je er ook mee kunt camoufleren. Wil je ergens de aandacht van af leiden, bijvoorbeeld een buikje, dan werkt een kleine print het beste. Een grote print werkt vergrotend. Dit zou een keuze kunnen zijn om wat voller te lijken, bijvoorbeeld als je een kleine boezem hebt.

Van een kleurrijk dames T-shirt met print van bloemen, grafische retro vormen, grote of kleine stippen. Elke collectie heeft leuke mix en match opties waarin iedereen haar perfecte outfit of the day mee samen kan stellen.