Sporty Jackets

Sorteer op arrow-narrow-down
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sportief vest met retro look

Het sporty jacket is toch echt wel het bekendste Tante Betsy vest. Dit dames vest in retro stijl heeft een sportief uiterlijk door de strepen op de mouw en het kraagje. Het vest heeft een ritssluiting met rond hangertje aan de sluiting. Dit detail draagt extra bij aan de sportieve retro look.

Het dames vest is gemaakt van biologische katoen en draagt lekker met een lichte stretch. De bredere boorden aan de onderkant en aan de mouwen zorgen dat het vest goed aansluit. In de steekzakken kun je je handen lekker nonchalant wegstoppen.

Altijd handig dames vest

De effen kleur maakt het sporty jacket ideaal om snel te combineren met de rest van de collectie. Je kunt een kleur kiezen die precies overeenkomt met je jurkje, rok of top, maar elke kleur past ook bij vele andere items van Tante Betsy. Door de match van je gekleurde vest met alle andere items kun je met één nieuw vest dus weer een heleboel andere nieuwe setjes maken.

Het dames vest past goed op een broek maar op een rokje of jurkje staat het retro vest ook super. En draag je het vest open of dicht? Zo geef je makkelijk een andere draai aan je outfit.

Tante Betsy sporty jacket voor elk seizoen

In elke collectie komen de sporty jackets weer in een aantal (nieuwe) frisse kleuren terug die altijd passen bij al onze designs. En soms zijn de details ook weer net even anders. Dit Tante Betsy vest is daardoor ideaal voor elk seizoen. In de winter als vest en in de zomer misschien als jasje. Met een extra laagje zorg je met dit dames vest dat je het in ieder geval altijd warm genoeg hebt.