Vestjes

Sorteer op arrow-narrow-down
Cardi Ballet Wrap Bubblegum
Sale!
-/- 50%
€ 49,95 € 99,95
Een dames cardigan is onmisbaar omdat hij het hele jaar door te dragen is. Tante Betsy heeft verschillende leuke vintage vestjes in de collectie. Met een klassieke vintage cardigan, sportief kort of lang vest style je jouw outfit helemaal af.

Cardigan dames

De cardigan is een onmisbaar basic item voor dames. Want een cardigan vest is op zó veel manieren te combineren. De Tante Betsy vestjes zijn natuurlijk met de hele collectie te combineren. Voor elke kleur vestje is er een match te vinden met een jurkje of top. Je kunt je outfit helemaal in dezelfde kleur houden, blauw op blauw en groen op groen bijvoorbeeld. Maar je kunt ook spelen met verschillende tinten door elkaar. Rood met roze en paars is bijvoorbeeld een verrassend leuke combi. Kijk ook eens naar de details je je jurkje of top. Heeft een top bijvoorbeeld een andere contrasterende kleur knoopjes of komt een bepaalde kleur terug in de print, dan kun je hier de kleur van het vestje op afstemmen om het contrast te accentueren. Een cardigan is dus hét ultieme mix en match item voor in je garderobe.

Dames vest lang of kort, voor elk seizoen

Een dames cardigan is ook onmisbaar omdat hij het hele jaar door te dragen is. In de winter kun je een vest de hele dag over je jurkje dragen als vast onderdeel van je outfit. Een lang vest staat zo trouwens heel erg leuk. In de lente en herfst heb je vaak van die dagen dat je het net te warm of net te koud hebt. Meerdere laagjes zijn dan super handig. Met een vestje kun je snel switchen voor wat extra of juist minder warmte.

Vintage cardigan

Hou je wel van de vintage stijl? Met een vestje met kleine knoopjes en een pofeffect aan de mouwen heb je een echte vintage cardigan. Het Tante Betsy sporty jacket heeft met zijn gekleurde strepen een typische retro look. Zo heb je dus keuze voor twee verschillende vintage vestjes; sportief of romantisch. En ook meteen weer verschillende mogelijkheden om je outfit mee af te stijlen. Zo zie je dus dat je met een dames cardigan alle kanten mee op kunt. Een lang vest, kort, romantisch vintage of lekker sportief. En dan hebben we alle kleuren nog niet genoemd... Kijk dus snel in de webshop welke cardigan jij nog kunt gebruiken en bestel hem snel.